Gratis sommeraftener i Roskilde Bypark med musik og hygge

Foto: Roskilde kommune.
dato

Sommeren i Roskilde Kommune byder på en række spændende, gratis koncerter i Byparken, arrangeret af Gimle og Roskilde Kommune. De tre sidste tirsdage i juli vil byparken fyldes med musik og sommerstemning.

Koncerterne er en fejring af livemusikkens magi og markerer Roskilde som en af landets førende musikkommuner. Med et varieret program, der inkluderer kunstnere som Pil, Mille, Dorthe Gerlach, Pernille Rosendahl, Søn, HVAD CRU og CAFIR, er der noget for enhver smag.

Byparkskoncerterne tilbyder en platform for at præsentere både etablerede navne og nye kunstnere. Dette er en del af Roskildes strategi frem mod 2025, som har fokus på at udvikle livemusikken og støtte nye talenter.

Koncerterne finder sted på følgende datoer: Tirsdag d. 16. juli med Pil og Mille, tirsdag d. 23. juli med Dorthe Gerlach og Pernille Rosendahl, samt tirsdag d. 30. juli med Søn, HVAD CRU og CAFIR.

Musikken starter kl. 19.30, dog kl. 18.00 den 30. juli. Entréen er gratis, og der er garant for en aften fyldt med musik og god stemning i Byparken.

https://www.roskilde.dk/da-dk/nyheder/her-er-arets-byparkskoncerter/

Kilde: Roskilde Kommune