Roskilde Kommune - Børnehuset Lærken: Pædagog søges til Børnehuset Lærken

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Du tror på at børn gør det godt, hvis de kan - det gør vi nemlig! Er du uddannet pædagog, så skynd dig at søge i Børnehuset Lærken.
Vi mangler dig som gerne vil lege og være aktiv sammen med børnene i en ligeværdig og nærværende relation. Vores nye kollega skal brænde for arbejdet med børn, samt have lysten til at være medskaber af de bedst mulige rammer for vores børn. Vi er et mindre børnehus, hvor vi hjælper hinanden på tværs af børnehaven og vuggestuen, ligesom vi åbner og lukker sammen.

Om du er nyuddannet eller har erfaring er ikke så vigtigt, så længe du brænder for det pædagogiske arbejde, kommer med god energi og lysten til at bidrage til et stærkt arbejdsfællesskab, samt har modet til at tage medansvar for det pædagogiske arbejde omkring børnene.

Lidt om os

Børnehuset Lærken ligger i Snoldelev, og er en mindre kommunal 0-6 års daginstitution fordelt på 2 børnehavestuer med i alt 44 børn og en til to vuggestuegrupper normeret til 23 børn. Vi er en del af Område SYD og har Sangglad som profil.

Vi er et hus i fuld udvikling, hvor der er plads til, at du kan sætte dit pædagogiske præg. Vi har fagligheden i højsædet, og vi arbejder ind i en struktureret hverdag, med pædagogiske aktiviteter og en målrettet pædagogisk indsats i de daglige rutiner. Vi lægger vægt på, at børn trives og udvikles gennem tryghed, ro og nærvær.

Vi har et godt arbejdsmiljø, vi udviser respekt over for hinanden, er åbne og har en anerkendende tilgang til hinanden. Vi er engagerede og positive, og vi vil hinanden det bedste.

Vi har desuden en ressourcestærk forældregruppe, som er engageret i deres børns hverdag i børnehuset.

Hvad søger vi?

Vores ambition om at arbejde ud fra en fælles pædagogisk tilgang, hvor de voksne er bevidste om deres egen rolle og dennes betydning i forhold til børnenes udvikling og læring, kræver nysgerrighed og refleksion.  Alle børn skal mødes af tydelige voksne, der har en varm, omsorgsfuld og anerkendende tilgang, og som er i stand til at se verden fra barnets perspektiv og tilsidesætte sit eget. Vi er her for børnenes skyld.

Vi forventer af dig, at du kan og vil arbejde loyalt ind i vores pædagogiske praksis samt bidrage til udvikling af denne. Engagement, faglighed, samt gode samarbejdsevner er nøgleord i denne kontekst. Derudover vægter vi humor, stabilitet og fleksibilitet som bidrag til arbejdsfællesskabet.

Ydermere skal du have lyst til og gejst for sang, så du kan understøtte det pædagogiske arbejde med profilen sangglad.

Yderligere oplysninger

Vi søger 1 pædagog. Stillingerne er på 34-37 timer om ugen, med tiltrædelse den 1. november 2023 eller snarest muligt. Vi venter gerne på den helt rigtige.

Vi ville blive rigtig glade for et besøg af dig, hvis det er muligt.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.
Vi indhenter børne- og straffeattest, samt referencer iforbindelse med ansættelsen.

Ved spørgsmål kan du kontakte Pædagogisk leder Yvonne Christiansen tlf: 4031 9418.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og relevante bilag senest fredag den 22 september kl. 12.00. Ansættelsessamtaler forventes at blive afholdt løbende.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=825bd405)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Roskilde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Roskilde Kommune - Børnehuset Lærken, Sandhøjsvej, 4621 Gadstrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-09-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.ofir.dk/resultat/Jobannonce.aspx?ofirId=825bd405&action=sendApplicationUrl&utm_source=job.jobnet.dk&utm_medium=referral

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5905238

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet