Pædagogisk assistent til hyggeligt landsbydagtilbud i Gadstrup - Skab meningsfulde oplevelser for børnene hos Børnehuset Hyldebo.

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Erfaren pædagogisk assistent eller medhjælper på 34-37 timer søges til hyggeligt landsbydagtilbud i Gadstrup.

Vil du have et meningsfyldt job, hvor du støtter op om udviklingen af børn (0-6 år) og Børnehuset Hyldebo i fællesskab med andre kompetente pædagogiske medarbejdere?

Så er her jobbet, hvor vi fælles har gode rammer for både arbejdet og børnehusets værdier. Fokus er på børnenes og medarbejdernes krop, hjerte og hjerne.

Det gode kollegiale fællesskab er højt prioriteret hos os, da det er vigtig at trives i et professionelt arbejdsfællesskab, og det giver mulighed for at vi i fællesskab kan bidrage til kerneopgaven med faglig høj kvalitet.

Vores pædagogiske retning tager udgangspunkt i anerkendende tilgang, som fundamentet for vores arbejde, da vi således kan skabe de bedste betingelser for børns trivsel og udvikling.

Dette gør Hyldebo til et skønt sted at være for alle børn, voksne og forældre. Vi kan nemlig lide at lege og lære.

Vi ser gerne at du har erfaring fra dagtilbud fx vuggestue og evt. uddannet pædagogisk assistent. Du kan lide at tage initiativ og lave pædagogiske aktiviteter udendørs.

Vi søger en assistent, som brænder for at være i teams, der arbejder med kollegial og faglig nysgerrighed omkring praksis.

Som leder lægger jeg vægt at vi trives og at vi sætter pædagogik og faglighed højt. Det er vigtig at vi prioriterer god trivsel, god humor og vi er en personalegruppe med stor tryghed til at være faglig og pyt med at lave et par småfejl, det løser vi sammen.  

Hyldebo ligger i et dejligt landsbymiljø, hvor der er god offentlig transport til et skønt børnehus med masser af udendørs arealer. Hyldebo er en del af område syd med 7 andre børnehuse. Huset har to vuggestue- og tre børnehavegrupper.

Vi har et velindrettet hus med en stor legeplads med plads til dejligt udeliv. Vi har mange frugttræer og bærbuske og et dejligt lokalmiljø hvor fx biblioteket bliver flittigt besøgt. Der er 18 medarbejdere, samt en kostfaglig eneansvarlig, som laver mad til alle børn.

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst. Det er en fast stilling på 34-37 timer og åbningstiden for huset er kl. 6.30-16.45 – vi skiftes alle til at have åbne/lukkevagter ind i mellem. Tiltrædelse 1. juli 2024 eller snarest muligt. Vi indhenter børne- og straffeattester i Roskilde Kommune.

Mere information og rundvisning kan nås hos pædagogisk leder Lisa Bille Njuguna kontaktes på mail: Lisabn@roskilde.dk   
Ansøgningsfrist d. 6. juni 2024 kl. 20 og samtaler afholdes d. 11. juni 2024 eller løbende. Ansøgning skal sende via rekrutteringssystemet.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=e908c08e)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Roskilde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Roskilde Kommune - Børnehuset Hyldebo, Hyldevænget, 4621 Gadstrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 06-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6052626

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet