Nyt fra Gadstrup i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Gadstrup er i nat nævnt i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Døgnets anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Skolevej, Hvalsø
Bådehavnen, Køge

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Klosterengen, Roskilde

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen

Tyveri fra køretøjer:

Vestmotorvejen, Kværkeby Rasteplads, Ringsted
Skovvang, Ejby Station, Lille-Skensved
Skellet, Jystrup Midtsj.


Færdselsuheld – Køge Bugt Motorvejen, Greve

Kl 08.07 skete der et færdselsuheld, da en 58-årig svensk mand kom kørende mod syd og pludseligt fik et ildebefindende. Hans bil fortsatte ud i nødsporet og påkørte med lav fart en lastbil, der holdt stille i nødsporet, og som var ført af en 53-årig rumænsk mand. Kun meget små materielle skader. Der blev tilkaldt en ambulance til den 58-årige mand, der blev kørt til behandling på sygehuset.

Hul på gasledning – Græsvænget, Solrød

Kl 12.03 kom der melding om, at der i forbindelse med gravearbejde på stedet var revet hul på en gasledning. Beboerne på vejen blev bedt om at holde sig indendøre og brandvæsnet tilkaldt, indtil der en halv time senere var blevet lukket for gassen.

Kørte uden kørekort – Køge Bugt Motorvejen, Greve

Kl 12.38 standsede færdselspolitiet en bil ført af en 33-årig mand fra København. Det viste sig, at manden havde kørselsforbud og blev derfor sigtet for at overtræde dette.

Løssluppen trailer påkørte busskur – Tunevej, Gadstrup – Roskilde

Kl. 13.57 kørte en 68-årig mandlig fra Roskilde på Tunevej i Gadstrup mod nord i bil med trailer bag på. Da han kørte over et vejbump løsnede traileren sig og røg af, så den fortsatte videre ind i et busskur. Der stod flere personer ved busskuret, som fik sig en kæmpe forskrækkelse, men heldigvis kom ingen noget alvorligt til ved uheldet. Føreren kan forvente en sigtelse for ikke at sikre sit trailer ordentligt.

Kvinde reddet ved strand – Kystvejen, Kalundborg

Kl. 16.35 kom et alarmopkald om, at en yngre kvinde var fundet livløs på stranden. En forbipasserende havde fundet kvinden og ringet 112, så der blev sendt politi og redning til stedet, hvor der blev iværksat førstehjælp. Den yngre kvinde fra Ukraine havde været ude at svømme, og var kommet i nød. Hun kom til sig selv, men blev kørt på sygehuset til tjek og er fortsat indlagt.

Bilist følte sig forfulgt og fik beskadiget bilen – Nylandsvej / Snogebækvej, Køge

Kl. 19.11 fik politiet flere anmeldelser fra beboere i området omkring Snogebækvej om, at en bil var forulykket, og at føreren af bilen var forsvundet.

Politiet kørte til Snogebækvej, hvor politiet fandt en personbil, som havde påkørt en container på vejen. Bilen havde endvidere en skade på en rude, ligesom flere af bilens dæk var punkterede.

Kort efter fik politiet kontakt til en uskadt, 18-årig mand fra Køge, som oplyste, at han havde kørt i den forulykkede bil, som han var hoppet ud af under kørslen, så bilen efterfølgende var trillet videre og havde påkørt containeren.

Føreren kunne oplyse, at han under kørsel ad Nylandsvej kort forinden havde følt sig forfulgt af en rød personbil og en mørkegrå stationcar-lignende bil. Han var for at slippe væk kørt ind ad Snogebækvej, hvor han valgte at flygte fra bilen, som trillede videre ad vejen og ind i en container.

Da føreren kom tilbage til bilen, kunne han konstatere, at nogle dæk var blevet punkteret, ligesom en rude havde fået en skade formentlig efter et slag med en hård genstand.

Politiet ledte efter de to beskrevne i biler, men fandt dem ikke, så det kunne blive klarlagt, hvem der havde været fører af dem og deres formål med at køre efter den 18-årige.

Politiet har afhørt en del vidner til episoden omkring Nylandsvej og Snogebækvej, men forsøger fortsat at finde ud af årsagen hertil og personerne med ansvar for de to bilers kørsel.

Taget med kokain, vægt og kontanter – Jernbaneplads, Holbæk

Kl. 19.52 var en patrulje forbi Holbæk station, hvor de traf en mand, som udviste mistænkelig adfærd. Han virkede nervøs over at se betjentene og fremstod påvirket, så den 37-årige mand fra Holbæk blev visiteret. I hans taske fandt politiet en zip-lock pose, som viste sig at indeholde 33,35 gram kokain, en digitalvægt og 3600 kr. i kontanter, som blev beslaglagt. Den 37-årige blev anholdt og sigtet for lov om euforiserende stoffer med henblik på videresalg.

Mandens bopæl blev efterfølgende ransaget, hvor der blev fundet 4,22 gram hash. Efter endt afhøring og sagsbehandling blev han løsladt, men vil høre mere i sagen senere.

Uro og uorden – Ahlgade, Holbæk

Kl. 21.59 kom et alarmopkald om en voldsom mand, som kastede med borde og stole i Ahlgade foran Café Vivaldi. Da patruljen kom frem traf de en 41-årig mand fra Stenlille, som var faldet lidt til ro. Ingen forretningsdrivende ønskede at anmelde hærværk, og den 41-årige var nu så rolig, at han kunne sættes på bussen hjem. Han blev ikke sigtet for noget i den forbindelse.


OPFØLGNING

Den 70-årige polske mand, der onsdag blev taget for butikstyveri i Algade i Roskilde, som var idømt indrejseforbud i 12 år, blev torsdag fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Roskilde. Manden blev idømt en straksdom på 1 år og 6 måneders fængsel og indrejseforbud i Danmark i 12 år.

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Midt- og Vestsjællands Politi.
Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi