Inside Sales Representative

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

At Lyreco we all share a common goal to strive for passion, excellence, respect and agility. We are proud to be the European leader and the third largest distributor of workplace products and services in the world.

We are committed to the development of our employees and we aim to achieve that by creating a culture that inspires and empowers.

Are you seeking a new challenge? This offer might be for you!

Holder du af at tale i telefon med kunder, og har du måske tidligere arbejdet med salg på telefonen? Er du udadvendt og energisk, og går du all-in for at nå dine mål? Så er det dig vi søger til vores Nespresso Inside Sales Team.

Arbejdsopgaver:

Dit vigtigste redskab vil være din telefon og din primære arbejdsopgave vil bestå i at tiltrække nye kunder og genopfriske interessen fra tidligere, samt at sælge Nespresso ind til Lyreco´s eksisterende base af erhvervskunder. Igennem oplæring og sparring vil vi sikre, at du har alt hvad du har brug for i form af kontaktlister, indkomne leads, samt at du altid har skarpe og interessante kampagner at tilbyde.

Nespresso Professional – som er Nespresso’s erhvervsserie – bliver i Danmark håndteret og distribueret af Lyreco A/S. Som eksklusiv distributør af Nespresso Professional, sørger vi for at medarbejdere og gæster altid kan nyde en espresso, cappuccino eller café latté af højeste kvalitet brygget af markedets stærkeste brand.

Som Inside Sales sælger, vil du blive en del af vores danske salgsteam, med engagerede og energifyldte kolleger der alle brænder for markedets bedste kop kaffe.

Hvem er du?

Din uddannelse er ikke så afgørende, men du har sikkert en baggrund inden for tele-branchen. Som person drives du af at skabe og vise resultater, samt er en god sælger, der vil vinde hver gang. Samtidig vil følgende kvalifikationer blive prioriteret:

  • Vant til at kommunikere via telefon
  • Tidligere arbejdet med udvikling af eksisterende kundebase
  • Kan lide at interagere med mange forskellige mennesker og det motiverer dig at skaffe nye kunder
  • Proaktiv, og trives i et konkurrencepræget miljø
  • Flydende på dansk i skrift og tale har en god telefonstemme
  • Trives med telefonen og computer som det vigtigste arbejdsværktøj
  • Tillidsvækkende og humoristisk
  • Gode IT kundskaber
  • God tal og forretningsforståelse

Vi tilbyder

Nespresso Professional er nu en del af Lyreco. Du bliver derfor en del af en større virksomhed med gode muligheder for at udvikle dig gennem fokus på faglig dygtighed, nytænkning og ansvar.

Du bliver en del af Nespresso/Lyreco-familien, hvor vi arbejder sammen og hjælper hinanden på tværs af afdelingerne. Vi trives med at være fleksible med frihed under ansvar. Vi er en virksomhed i vækst og har masser af pionerånd og ambitiøse mål, som vi forventer, du kan hjælpe os med at indfri.

Om Nespresso Professional

Vi er en eksklusive distributør af Nespresso til erhverv, hoteller og restauranter i Danmark, hvor vi er kendt som Nespresso Professional. Kaffen er af samme høje kvalitet, som Nespresso er kendt for og med fokus på bæredygtig produktion. Vi har været på det danske marked siden 2009 og er en ung organisation med vokseværk, som holder til i Roskilde efter at vi pr. 1. april 2023 blev opkøbt af Lyreco.

Vi er overbeviste om, at vores partnerskab med Lyreco, som er bygget på fælles værdier og en forpligtelse til at levere ekspertise, yderligere vil forankre Nespresso-mærket i hjerterne hos alle kaffeelskere i Danmark.

Lønpakke

Lønnen består af en fast løn og pension, hertil kommer bonus som baseres på månedlig performance.

Noget for dig?

Ansøgningsfrist er den fredag d. 23/6-23, men vi holder samtaler løbende, så vent ikke med at søge.

Ansættelsesprocessen

Hvis du er det rette match til stillingen, vil vi sende dig et link til et videointerview. Interviewet vil bestå af en række spørgsmål. Videointerviewet skal gennemføres for at komme i betragtning til jobbet. Baseret på dette vil udvalgte kandidater blive indkaldt til en personlig samtale.

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst: Key Account Manager Frank Endahl på telefon +4550282001 eller e-mail frank.endahl@lyreco.com 

Vi ser frem til at høre fra dig.

I Lyreco ønsker vi at fremme ligestilling og mangfoldighed. Derfor opfordrer vi alle kvalificerede til at søge stillingen – uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. 

#LI-NC1


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=5de3d0dd)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Roskilde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Lyreco Danmark A/S, Lykkegårdsvej, 4000 Roskilde

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 23-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.ofir.dk/resultat/Jobannonce.aspx?ofirId=5de3d0dd&action=sendApplicationUrl&utm_source=job.jobnet.dk&utm_medium=referral

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5849727

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet