Gadstrup skole søger en lærer med dansk til mellemtrinnet og mellemform

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Brænder du for elever, som tænker anderledes, og som har brug for at kunne se mening i det, de skal lære?
Har du et grundlæggende børnesyn, som fokuserer på, at alle børn er unikke, og gør det de kan, og at de har ressourcer og muligheder for at lykkedes?

Vi søger en lærer, som har erfaring med undervisning på melletrinnet/udskolingen, og som har erfaring med at udvikle elevernes faglighed sideordnet med, at der arbejdes målrettet med at udvikle de enkeltes elevers strategier i forhold til at håndtere specifikke vanskeligheder af enten social og/eller personlig karakter.

Vi har brug for en lærer som har linjefag i dansk samt andre fagfaglige fag på mellemtrins niveau, og som kan se sig selv i en almen klasse og i et tæt samarbejder omkring elever i mellemform.

Vi ønsker at etablere en mellemform, hvor børn med specialpædagogiske behov får støtte og med potentiale ind i almenklasser får mulighed for at blive mødt i en mindre enhed, får tilegnet sig specifikke strategier og udviklet sig både faglig, socialt og personligt.

Mellemform
Vi har på skolen 2 specialpædagoger, som starter en mellemform op i indskolingen ultimo marts. Dem vil du få et tæt samarbejde med og mulighed for at sparre med om udviklingen af tilbuddet. 

Vi forventer at stillingen bliver en kombinationsstilling med lektioner i mellemformen og med lektioner ind i almen klasser afhængig af, hvordan muligheden bliver for den enkelte elev for at kunne støttes i at være deltagende i de sociale fællesskaber. Hertil tænkes et tæt samarbejde med Børn og familieafdelingen, med sagsbehandler, familiebehandlere og evt. dagbehandlere.

Onboarding
Vi investerer i at sikre, at nye kollegaer får en solid start gennem vores onboarding-forløb, der bl.a. indebærer en mentor, som hjælper med, at du får tilegnet dig viden om skolen og dens kultur, og som understøtter, at du hurtigt vil føle dig som en integreret del af vores skole.

Vi har et meget positivt og omsorgsfuldt personale, som er gode til at engagerer sig i hinanden bl.a. ved deltagelse i play- back, volleyballturnering, sommerfest og julefrokost, og som altid har et glimt i øjet og er til rådighed for hinanden.

Alle faggrupper hjælper og støtter hinanden og vores åbne dør politik sikrer god kommunikation både til skoleledelsen og underviserne.

Fokus på børn faglighed og pædagogik
Gadstrup skol er kendt for at have elevernes trivsel, faglighed og pædagogik i højsædet. Vi prioriterer fælles planlægning og forberedelse, som en vigtig del af vores kerneopgave. Vi giver vores lærere tid og frie rammer til at udforske og dyrke deres faglighed og undervisningsopgaven. Dette resulterer i en inkluderende og differentieret undervisning, hvor der er plads til forskellighed og elevernes interesser. Vi værdsætter vores skolen traditioner herunder store læser for små, morgensang i indskolingen, venskabs klasser, temauger og aktivitetsdage.

Samarbejde
Vi værdsætter det gode samarbejde både på tværs af faggrupper, klasser, fagteams og afdelinger. Det er vigtigt for os løbende at udvikle undervisningen og læringsmiljøet ved at sparre med hinanden, og udveksle ideer og best-practices.
Vi sætter fokus på elevernes behov ved elevsamtaler og på teammøder, hvor både lærere og pædagoger er deltagende, og efterfølgende har vi gode muligheder for at justere og lave prøvehandlinger især i to-voksen timerne. 

Om skolen              
Gadstrup skole er en to sporet skole med ca. 400 elever. Skolen ligger på landet, og vi har rigtig gode udeområder, stærke traditioner og et rigtig godt samarbejde både med idrætsforeningen, spejderne og forskellige åben skoletilbud i Roskilde Kommune.
Du kan komme hertil både med bil og tog.

Ansøgning og kontakt
Ønsker du at høre mere om stilling, så ring gerne og tal med skoleleder Thomas Panzio 2337 3638 eller viceskoleleder Lise Andersen 2477 0667

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Stillingen er på fuld og med ansættelse fra 1. august.

Ansøgningsfristen er 28. maj og vi forventer at holde samtaler d. 30. maj


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=3a062c93)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Roskilde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Roskilde Kommune - Gadstrup Skole, Ramsømaglevej, 4621 Gadstrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 28-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6044167

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet