Gadstrup Skole søger en dansklærer til indskolingen med mulighed for læsevejlederopgaven

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi glæder os til at byde en dygtig og engageret dansk og evt. læsevejleder velkommen på Gadstrup Skole. Din passion for undervisning og dit engagement i vores skoles faglige og pædagogiske udvikling vil gøre en betydelig forskel for vores elever og udviklingen af vores skole.

Om skolen
Gadstrup Skole er et sted, hvor vi stræber efter at skabe en meningsfuld hverdag for vores elever og lærere. Vi lægger vægt på faglighed og pædagogik som hjørnestenene i vores undervisning. Vores skole har etableret sig som et sted, hvor trivsel og læring går hånd i hånd. Dette er muliggjort takket være vores gode faglokaler og vores engagerede medarbejdere.

Skab en forskel på Gadstrup Skole
Vi søger en lærer, der er passioneret omkring undervisning i dansk på 1.-5. klassetrin, hvor du har ét danskhold og evt. andre fag alt efter din profil. Stillingen indebærer en klasselæreropgave i et stabilt team med erfarne kolleger samt støtte og sparring fra, ordblindelærer, inklusionsvejleder og ledelsen. Som en del af stillingen kan der indgå en rolle som læsevejleder for hele Gadstrup Skole fra 0. – 9. klasse. Rolle har hidtil fyldt omkring en halv lærerstilling, hvor noget af opgaven også har været at afholde kurser for mindre grupper af elever. Vi er klar til at klæde dig på til opgaven, hvis det skulle være noget for dig. Vores skole er beliggende på landet og har rigelige udeområder og stærke traditioner.

Onboarding
Vi investerer i at sikrer, at nye kolleger får en solid start gennem vores onboarding-forløb. Her værner vi om overførslen af viden og kultur, så alle lærere kan føle sig som en integreret del af vores skole og komme godt i gang.

Samarbejde
Samarbejde er en nøgleværdi hos os, og vi fremmer det på tværs af faggrupper, klasser og fagteams. Dette skaber et dynamisk læringsmiljø, hvor idéer og best-practices kan udveksles. Vi prioriterer også regelmæssige faglige og pædagogiske samtaler for at forbedre vores undervisning, og sætter fokus på elevernes behov gennem teammøder og elevsamtaler. I indskolingen har vi prioriteret at have mange to-voksen timer i klasserne. Vi prioriterer samarbejdet igennem ugentlige teammøder som er planlagt fra skoleårets start. Hvis du kan se dig ind i opgaven som læsevejleder vil du også blive knyttet til vores kommunale læsevejledernetværk som er supporteret af læsekonsulenter fra forvaltningen.

Fokus på børn, faglighed og pædagoger
Gadstrup Skole er kendt for at have børn, faglighed og pædagogik i højsædet. Vi fremhæver fælles planlægning og forberedelse som en vigtig del af vores undervisning. Vi giver vores lærere tid og frie rammer til at udforske og dyrke deres faglighed og kerneopgave. Dette resulterer i en inkluderende undervisning, hvor der er plads til forskellighed og elevernes interesser. Vi værdsætter også vores skoles traditioner, herunder store læser for små, morgensang én gang om ugen, venskabsklasser, temauger og aktivitetsdage.

Engageret hold og lokalt samarbejde
Vi er en medarbejdergruppe der byder nye kolleger varmt velkommen og har et tæt samarbejde med lokalsamfundet. Vi har adgang til ressourcer som spejderhytten, mosen, kirken og lokale foreninger. Vi engagerer os også i aktiviteter såsom ’Playback’ med engagerede forældre. Den positive og sjove atmosfære på vores skole er et resultat af vores daglige samvær og deltagelse i fritidsarrangementer som, volleyballturnering, sommerfester og julefrokoster mm. Vi støtter og hjælper hinanden, og vores åbne dør-politik sikrer god kommunikation både til skoleledelsen og i klasselokalerne. Vores udviklingsarbejde i indeværende skoleår er at få revideret skolens værdigrundlag og gøre værdierne mere synlige i den daglige praksis. Det vil du som vores nye kollega selvfølgeligt bliver en del af.

Gadstrup Skole i Roskilde
Gadstrup Skole er centralt placeret i Gadstrup, Roskilde Kommune, og er nem at komme til både med bil og tog. Vi er en skole med omkring 400 elever fordelt på to spor hele vejen igennem skolen. Vi er stolte af at være byens skole, som bliver til valgt af forældrene i skoledistriktet.

Ansøgning og kontakt
Stillingen er på fuld og med ansættelse fra 1. august.

Hvis du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte skoleleder Thomas Panzio på telefon 2337 3638 eller afdelingsleder for 0.-5. kl. Rikke Gjerlev på 4045 7486. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Ansøgningsfrist: 28. maj
Samtaler forventes afholdt 30. maj


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=a5203b6a)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Roskilde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Roskilde Kommune - Gadstrup Skole, Ramsømaglevej, 4621 Gadstrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 28-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6044168

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet