Bliv en del af FSU A/S som kundeservicemedarbejder - Gør hverdagene til succeshistorier

Profilbillede
dato

Vi søger en kollega til vores kundeservice hos FSU A/S.

Bliv en del af familien

Hos FSU arbejder vi hver dag for at gøre det nemt for vores kunder at skabe spændende og succesfulde fester og events. Ved at tilbyde et bredt sortiment af spændende udlejningsprodukter, og yde det højeste serviceniveau gør vi os til Danmarks førende serviceudlejningsforretning. Vi sætter en ære i at imødekomme vores kunders ønsker, og hos os er opgaven ikke fuldført før kunden er tilfreds. Gennem tre generationer har vi opbygget en imponerende kundeportefølje på baggrund af høj service, stort markedskendskab og evnen til at udvikle os i takt med tidens trends. Hos FSU bliver du en del af familien og du vil opleve at her hjælper vi hinanden. Ingen led i organisationen er vigtigere end andre, og for at få kæden til at løbe rundt, er teamwork et nøgleord for vores forretning.

Din rolle

For FSU A/S er en god kundeoplevelse alfa og omega. Vi søger derfor en kundeservicemedarbejder til b.la. at varetage vores telefoner, e-mail og webordre. Du vil være den første som vores kunde møder når de kontakter os, så vi forventer at du sætter en ære i at yde en god og kompetent service.

Dine opgaver

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Besvarelse af kunde opkald
 • Behandling af webordre
 • Løbende opdatering af kundeordre
 • Support til projektleder
 • Diverse ad hoc opgaver på kontoret
 • Arbejdstiden er mandag til Fredag kl. 8.00 – 16.00. I sæsoner kan der forkommen mere arbejde.

Dig som person

Du trives godt i en dagligdag, hvor der kan være flere opgaver i gang på samme tid. Du er serviceminded og struktureret samt følger opgaverne helt til dørs. Du motiveres af tilfredse kunder, og du er klar til at lære nyt om tallerkener og telte. Alt sammen med et godt humør og et naturligt ”smil” i telefonen, selvom tingene kan gå stærkt.

 • Du ser den allerbedste kundeoplevelse som det mest spændende i forhold til at arbejde med kunder
 • Du er god til at analysere kundens behov og vejlede dem i vores produkter på en god og troværdig måde.
 • Du arbejder selvstændigt og målrettet.
 • Du har erfaring med kundehåndtering og kundeservice.
 • Du trives med en varierende hverdag og lader dig ikke slå ud af udfordringer.

Vi tilbyder

Hos FSU bliver du en del af en udlejningsforretning i rivende udvikling. Vi lægger stor vægt på et uformelt arbejdsmiljø, hvor vi alle løfter i flok. Hos os er ingen led i værdikæden vigtigere end andre. Vi stiller store krav til at du performer når vores kunder har brug for det, til gengæld har du en stor grad af fleksibilitet uden for sæson. Din løn aftales i forhold til dine kvalifikationer, og vi tilbyder sundhedssikring samt en attraktiv pensionsordning. Herudover har du mulighed for at deltage i vores frokostordning.

Vi har fokus på at sikre det rigtige match – både fagligt og menneskeligt. Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige kandidat. 

Interesseret?

Så send os strakt en kort ansøgning og CV til job@fsu.dk Skriv ”Kundeservice” i emnefeltet. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på 70111199.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Roskilde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

FSU A/S, Egegårdsvej, 4621 Gadstrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 16-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6052830

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet