Bliv en del af familien som driftschef hos FSU - sikre optimal drift af lager/logistik og koordiner et dedikeret team

Profilbillede
dato

Driftschef (4621 Gadstrup)

Bliv en del af familien

Hos FSU arbejder vi hver dag for at gøre det nemt for vores kunder at skabe spændende og succesfulde fester og events. Ved at tilbyde et bredt sortiment af spændende udlejningsprodukter, og yde det højeste serviceniveau gør vi os til Danmarks førende serviceudlejningsforretning. Vi sætter en ære i at imødekomme vores kunders ønsker, og hos os er opgaven ikke fuldført før kunden er tilfreds. Gennem tre generationer har vi opbygget en imponerende kundeportefølje på baggrund af høj service, stort markedskendskab og evnen til at udvikle os i takt med tidens trends. Hos FSU bliver du en del af familien og du vil opleve at her hjælper vi hinanden. Ingen led i organisationen er vigtigere end andre, og for at få kæden til at løbe rundt, er teamwork et nøgleord for vores forretning.

 

Brænder du for at være med til at sikre en god og stabil drift der leverer udstyr til nogle af Danmark største events og festivaler? Kan du tage ansvar for planlægning af en team på mellem 10-40 medarbejder, koordinere de mange daglige kørsler og arbejdsopgaver og gribe de mange extra bolde der lander i løbet af dagen med et smil på læben og kæmpe gå på mod. Så er du måske vores ny driftschef?

Vi søger netop nu en driftchef til vores afdeling i Gadstrup. Som driftschef hos FSU er din vigtisgte opgave at styre vores mandskab, så ressourcerne bruges optimalt og altid med et fokus på driftøkonomien. Du skal derudover være indstillet på at jonglere mellem daglige faste opgaver, så som kørsels planlægning og løbende optimering af driften, og uforudsete udfordringer som eksempelvis efterlevering af manglende varer, nedbrud på biler, eller øget tidsforbrug på opgaver der kræver omlægning af kørslen og mandskab. For at få succes i stillingen skal du være en tillidskabende, motiverende og troværdig leder. Derudover skal  du som person være omstillingsparat og kunne træffe god velovervejet beslutninger inden for kort tid. Du skal være en afslutter af natur og kunne holde mange bolde i luften samtidig, og ikke give op før vi er i mål.  

Hos FSU vægter vi sparring og sammenhold omkring opgaverne højt, og du vil derfor indgå i et administrations team bestående af kundeservicemedarbejder, projektleder, økonomifolk og grafikere der alle arbejder for at skabe de bedste rammer for vores kunder.

 

Dine arbejdsopgaver og ansvarsområder:

 • Styre og koordinere vores team af chaufføre og lager folk, som alt efter sæson udgør mellem 10-40 mennesker.
 • Skabe og sikre en optimal drift af vores lager/logistik til virksomhedens og kundernes fordel
 • Daglig kørselsplanlægning, der imødekommer regler på området og kundernes forventning
 • Skabe et fleksibelt team hvor samspil mellem fastansatte og vikar/sæson ansatte er optimalt i forhold til virksomhedens aktiviteter og sæson udsving
 • Sikre en effektiv drift
 • Foretage varebestilling og bestilling af syn/service på køretøjer
 • Optimere og udvikle systemer og processer for lagerlogistik

 

Vores forventninger er at du:

 • har solid erfaring fra en sammenlignelig stilling
 • som minimum har kørekort B
 • it-kundskaber (Outlook, Office-pakke, ordrehåndterings program)
 • behersker dansk og engelsk i tale og dansk i skrift
 • er meget fleksibel i forhold til arbejdstider (i sæsonen må du forvente lange dage og weekendarbejde i perioder) Mødetiden vil i sæsonen ofte være mellem kl. 6-7 for at afholde morgen møde med lageret og koordinere dagen opgaver.
 • kan bevare overblikket og smilet på læben i en presset hverdag
 • kan tage ansvar og have det store overblik over vores mange ordre og leverancer.
 • er en leder der altidgår forrest

 

Vi tilbyder dig:

Hos FSU bliver du en del af en udlejningsforretning i rivende udvikling. Vi lægger stor vægt på et uformelt arbejdsmiljø, hvor vi alle løfter i flok. Hos os er ingen led i værdikæden vigtigere end andre. Vi stiller store krav til at du performer når vores kunder har brug for det, til gengæld har du en stor grad af fleksibilitet uden for sæson. Løn efter kvalifikationer.

 

Interesseret?

Så send os strakt en kort ansøgning og CV til job@fsu.dk Skriv ”Driftchef” i emnefeltet. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Helene Kaarsberg på hr@fsu.dk

Vi søger dig der kan tiltræde hurtigst muligt - dog senest d. 1. august. Skriv gerne i din ansøgning hvilke uger du har planlagt sommerferie.

 
Vi vil løbende indkalde kandidater til samtale, og annoncen slettes når stillingen er besat. 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Roskilde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

FSU A/S, Egegårdsvej, 4621 Gadstrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 31-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6073083

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet