Barselsvikariat - Projektleder med fokus på kundeservice (4621 Gadstrup)

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Barselsvikariat - Projektleder med fokus på afvikling og kundeservice (4621 Gadstrup)

Da en af vores projektleder skal på velfortjent barsel søger vi en barselsvikar til at varetage vores kundeservice og projektledelse i samarbejde med to erfarne projektleder. Stillingen er tidsbegrænset til 31.12.2024, dog med mulighed for forlængelse/ fastansættelse.  

Vi søger en der kan tiltræde senest 1. marts 2024.

  

Bliv en del af familien

Hos FSU arbejder vi hver dag for at gøre det nemt for vores kunder at skabe spændende og succesfulde fester og events. Ved at tilbyde et bredt sortiment af spændende udlejningsprodukter, og yde det højeste serviceniveau gør vi os til Danmarks førende serviceudlejningsforretning. Vi sætter en ære i at imødekomme vores kunders ønsker, og hos os er opgaven ikke fuldført før kunden er tilfreds. Gennem tre generationer har vi opbygget en imponerende kundeportefølje på baggrund af høj service, stort markedskendskab og evnen til at udvikle os i takt med tidens trends. Hos FSU bliver du en del af familien og du vil opleve at her hjælper vi hinanden. Ingen led i organisationen er vigtigere end andre, og for at få kæden til at løbe rundt, er teamwork et nøgleord for vores forretning.

 

Brænder du for at yde den bedste kundeservice over for dine kunder, og kan du levere og tage fat når projektet skal stå distancen? 

Vi søger netop nu en barselsvikar til vores kundeservice og projekt afdeling i Gadstrup. Som projektleder hos FSU skal du være indstillet på at jonglere mellem kontorarbejde og afviklingsopgaver. På afviklings opgaver er du den ansvarlige for at aftalerne der er indgået med kunderne overholdes og indfries. Du skal være en afslutter af natur og kunne holde mange bolde i luften samtidig, og ikke give op før vi er i mål. Du vil skulle aflaste dine kollegaer i afvikling af større event, og vil fra start af få ansvaret for specifikke kunder – naturligvis med et solidt team af erfarne projektledere i ryggen til at vejlede og guide dig i mål. Hos FSU vægter vi sparring og sammenhold omkring opgaverne højt. Fordeling af arbejde på kontoret og i marken er omkring 80/20, men vil variere meget i forhold til sæsonen.      

 

Dine arbejdsopgaver og ansvarsområder:

 • Kundeservice og behandling af ordre på kontoret
 • Projektforberedelse af større projekter
 • Afvikling af projekter ude af huset (omfanget varierer i takt med sæsonen, men vil ofte finde sted torsdag/fredag)
 • Support til kollegaer
 • Diverse administrative opgaver på kontoret

 

Vores forventninger er at du:

 • som minimum har kørekort B
 • it-kundskaber (Outlook, Office-pakke, ordrehåndterings program)
 • behersker dansk og engelsk i tale og dansk i skrift
 • er meget fleksibel i forhold til arbejdstider (i sæsonen må du forvente lange fredage og weekend arbejde)
 • kan bevare overblikket og smilet på læben i en presset hverdag
 • kan tage ansvar og styre dit projekt i mål – du giver ikke op før kunden er tilfreds!

 

Vi tilbyder dig:

Hos FSU bliver du en del af en udlejningsforretning i rivende udvikling. Vi lægger stor vægt på et uformelt arbejdsmiljø, hvor vi alle løfter i flok. Hos os er ingen led i værdikæden vigtigere end andre. Vi stiller store krav til at du performer når vores kunder har brug for det, til gengæld har du en stor grad af fleksibilitet uden for sæson. Løn efter kvalifikationer.

 

 

Interesseret?

Så send os strakt en kort ansøgning og CV til job@fsu.dk Skriv ”Barselsvikar” i emnefeltet. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at sende dem til os via mail HR@fsu.dk.
Vi vil løbende indkalde kandidater til samtale, og annoncen slettes når stillingen er besat. 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Roskilde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

FSU A/S, Egegårdsvej, 4621 Gadstrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5945134

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet